Highlandgames 2017

Highland Games Roosendaal -RT64

26 AUGUSTUS 2017

 

Een nieuw initiatief, georganiseerd door De ronde tafel 64 Roosendaal.

 

Na jarenlang de drakenbootrace georganiseerd te hebben, komt de Ronde Tafel 64 Roosendaal (RT64) met iets nieuws: De Highland Games. In de geest van de tradities uit de Schotse hooglanden bieden we wederom een dag vol vermaak en activiteiten aan op een mooie plek in Roosendaal: het Vrouwenhofpark.

De dag is een interessante mix van sportiviteit, strijd, netwerken, maar vooral veel gezelligheid. De activiteiten zijn zodanig dat iedereen kan meedoen; jong, oud, man of vrouw. Uiteraard is inzet en strijdlust wel vereist, er staat immers ook wat op het spel! Naast de eeuwige roem, mag de winnaar van de Highland Games namelijk ook een bedrag van €500,- beschikbaar stellen aan een goed doel naar keuze.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 26 augustus 2017. Uw team is vanaf 10:00 welkom om te gaan strijden, uiteraard is in eten en drinken voorzien. Na inschrijving ontvangt u meer informatie over het programma. Er wordt deze dag ook een loterij gehouden. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het goede doel. Rond 21 uur is het programma afgelopen.

Steun de goede doelen en schrijf je in met je bedrijf, sportteam of vriendengroep: 8 personen voor 500 Euro. In deze prijs zijn deelname, 10 consumptiebonnen per persoon, lunch, diner en uiteraard een geweldige dag inbegrepen.

 

Meer informatie treft u op de facebookpagina: Highland Games facebook